sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012


Tänä vuonna anna aikaa....

Naurulle
sillä se on sielun musiikkia


 Harkinnalle
sillä se on voimanlähde

Leikkimielisyydelle
sillä se on ikuinen nuoruus

Ystävällisyydelle
sillä se on tie onneen

Rakkaudelle
sillä se on elämän lahja

Anteliaisuudelle
sillä aika on lyhyt itsekkyydelle

Työlle
sillä se on onnistumisen hinta




Uutta vuotta vietettiin kotona muutaman ystävän kanssa, herkutellen ja räiskien raketteja. Pieni piipahdus kaupungissakin tuli tehtyä. 
Minä pidin huolen vieraiden kestitsemisestä ja tällä kertaa leivoin Tiramisu-rahkakakkua ja hyvää tuli!






En aio sen suurempia uuden vuoden lupauksia tehdä, jotain pieniä itseäni varten ja kun lausun ne ääneen ja kirjoitan ylös tulee niistä tavoitteita, joita kohti pyrin. Vakaa aikomukseni olisi opetella kutomaan, miksei myös virkkaamaan. Koulussa aikoinaan on kumpaakin tullut tehtyä, mutta taidot ovat unhoittuneet. 

Sitten olisi nyt vakaa tarkoitus pudottaa painoa, sanotaan nyt 3-6 kg. Sitten stopataan kun itseä miellyttää :) Bikinikuntoon olisi syytä kuitenkin masu saada tuohon Teneriffan matkaan mennessä, eli kolme kuukautta aikaa, sen jälkeen voi jatkaa kiristelyä jos siltä tuntuu. Tässä tavoitteessa minua auttavat ystäväni kaurapuuro, raejuusto, rahka, ananasmurska, ruisleipä, kanamunat ja kumppanit :D

Tänä vuonna on myös kunnallisvaalit, joihin ajattelin lähteä mukaan ensimmäistä kertaa. Ay-toiminnan ja puoluetoiminnan mukaan tulo elämääni pysyy aktiivisena ja näitä asioita opiskellaan ja opitaan, kehitytään ja kasvetaan!

Olen oppinut kuuntelemaan kehoani aika hyvin ja sen kuuntelu ja hyvinvoinnin vaaliminen jatkuu!

Talonrakennusprojekti on häämöttänyt jo kauan minun ja Rikun haaveissa ja josko se tänä vuonna vihdoin saisi alkunsa. Elämää eteenpäin....

Teneriffan matka nyt ainakin tänä vuonna tehdään, matka on jo varattunakin. Haaveena olisi myös kesälle pieni kaupunkiloma, mahdollisesti Budapest, saa nähdä toteutuuko, toivotaan!


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti